Website check & usability

Winnen van vertrouwen bij de Duitse consument – taalcheck Duits

In Duitsland draait alles om het verkrijgen van vertrouwen van de Duitse consument of ondernemer. Essentiële onderdelen zoals uw adres, telefoonnummer, gebruik van taal en stijl dragen er toe bij dat het vertrouwen wordt verkregen of bezoekers afspringen. Uiteraard zijn er meerdere punten welke van belang zijn voor een optimaal succes in de Duitse markt. Hierbij gelden andere ongeschreven regels dan in Nederland.

Golden Dutch is gespecialiseerd in het nagaan van de routing van uw website en precies die punten aan te tonen waar u uw website dient aan te passen voor de Duitse markt. Dit kunnen technische, taal, of zelfs presentatie en aantal en soort betalingsmethodes zijn.

Het kunnen vaak slechts details zijn waardoor een website wel of niet goed presteert. Met de website check heeft u de garantie dat uw Duitse website voldoet aan de verwachtingen van de Duitse consument of ondernemer.

Wilt u graag meer weten?

Bij het nakijken van een internetpagina komt uiteraard meer kijken dan wij op één pagina kunnen beschrijven. Wilt u graag meer weten over onze werkwijze en de fijne kneepjes van het vak? Wij lichten dit onderwerp graag toe in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek via: +49(0)2151-6224937. Wij spreken gewoon Nederlands!

Tags