48-uur service

Binnen 48 uur uw vertaling opgeleverd (alleen werkdagen)

Sinds kort bieden wij de 48-H vertaalservice voor korte teksten aan. Deze dienst geldt voor normale vertalingen (niet-wetenschappelijk) tot een aantal van 500 woorden.Altijd tegen een vast tarief per woord dat van te voren met u is afgesproken. U kunt de tekst gewoon per e-mail sturen met vermerk “afrekenen on 48-service regeling” en wij leveren de Duitse tekst binnen 48 uur weer aan. Deze dienst hebben we al met enige andere klanten lopen en werkt goed voor korte teksten zoals bedrijfsnieuws, vacatures en e-mail nieuwsbrieven. De 48-H service is ontwikkeld zodat men de website en nieuwsbrieven met nieuwe duitse teksten snel up-to-date kan houden.

Voor deelname aan de 48-H service dient u zich vooraf bij ons te registreren, hieraan zijn geen kosten verbonden.

Uw Duitse website bijhouden

Nadat u website is vertaald, is met met name bij een webwinkel een kwestie van bijhouden, er komen steeds weer nieuwe artikelen of nieuwsberichten op u pagina bij. Met de 48-uurs service kunt u de korte teksten eenvoudig naar toezenden en binnen twee etmalen heeft u uw vertaling die u in uw website kunt plaatsen. Een keer per maand ontvangt u een factuur voor de uitgevoerde werkzaamheden.

Heeft u een vraag over één van deze ondersteunende diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande telefoonnummer.

Neem contact op

040-8200981

Wij spreken Nederlands!

Tags