Duitse website

Uw webpagina of webwinkel vertaald naar de Duitse taal -Vertalingen Nederlands- Duits

Bij een internationale strategie van de ondernemingsactiviteiten is het zinvol de internetpagina in verschillende talen ter beschikking te stellen. Zo is het bekend dat slechts een klein deel van de Duitse bevolking surft op niet-Duitse internetpagina’s. Nederlandse ondernemingen die een goede Duitse internetpagina ter beschikking stellen aan de Duitse (doel)groepen maken pas echt een werkelijk kans op uitbreiding van de omzet in Duitsland. Ook nu in turbulente tijden blijft de afzet van de Duitse webwinkels groeien. Met een vertaling en aanpassing van uw internetpagina spreekt u een markt aan van enige tientallen miljoenen kooplustige Duitsers. Wist u dat Duitsland postorderland nummer 1 is in Europa?

Wij vertalen uw Nederlandstalige website met gelijke strekking en betekenis naar de Duitse taal. gelijktijdig passen wij de teksten waar noodzakelijk, (na afstemming met de opdrachtgever) aan de doelgroepen, gebruiken en culturele verschillen die er met Duitsland zijn. Wij letten met name ook op de stijl en toon van uw tekst, deze moet uiteraard behouden werden.

In het bijzonder bij teksten voor internetpagina’s is het van belang dat de tekst in de lay-out past. Wij zijn er op gespecialiseerd om met name teksten voor buttons en links zo te vertalen dat het in uw lay-out past.

Onze vertalingen zijn meetbaar met internationale kwaliteitstandaards, die u als klant van ons mag verwachten. Een vriendelijke glimlach krijgt u er gratis bij.
U wilt uw website laten vertalen. Hoe werkt dat?

Het begint met een vrijblijvende offerteaanvraag. U stuurt uw tekst of teksten naar info@golden-dutch.nl . Geef in ieder geval aan wat u wilt laten vertalen (link website en of online shop) en wanneer u de vertaling nodig heeft.

Wij analyseren de tekst en bieden u een vaste prijs aan voor de vertaling.
Gaat u akkoord met de offerte dan gaan wij aan het werk en geven wij aan wanneer u het werk kunt ontvangen.

Heeft u een vraag over één van deze ondersteunende diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande telefoonnummer.

Neem contact op

040-8200981

Wij spreken Nederlands!

Tags