Over ons

Golden Dutch is een marktonderzoeksbureau dat sinds april 2008 Nederlandse bedrijven ondersteunt bij hun marktentree op de Duitse markt. Dit doen we door middel van marktonderzoek, het vinden en selecteren van geschikte handelspartners en het bieden van praktische ondersteuning voor managementteams. Uiteraard ondersteunen we ook individuele ondernemers bij het starten van hun bedrijf in Duitsland. De onderneming wordt gevoerd door de Duitsland landenspecialist Maurice Balt.

Vertaal uw website is speciaal gericht op het vertalen van internetpagina’s en webwinkels, uitsluitend van de Nederlandse naar de Duitse taal. Hierbij wordt niet alleen vertaald maar ook naar het totale beeld gekeken, waarbij elementen als cultuurverschillen en zoekmachineoptimalisatie aan bod komen., wij noemen dit “verduitsen”.

Wij vinden dat het vertalen van internetpagina’s extra aandacht vraagt, zo komt het vaak voor dat bijvoorbeeld voor een vertaling beperkte ruimte ter beschikking staat, daar een vertaling in de Duitse taal in de regel meer tekens nodig zijn dan in de Nederlandse, ligt hier de toegevoegde waarde om hier het juiste en passende begrip te vinden.

Wij staan er om bekend dat wij een vaste prijs per totale vertaling afgeven, geen prijs per woord en gedoe met moelijkheidsgraden. Uiteraard kijken wij ook graag naar uw andere vertalingen die u nodig heeft.

Als een van de weinige kantoren op dit gebied werken wij vanuit de Duitse markt, met lokale mensen, voor een optimaal resultaat.

Vertaaldiensten is een onderdeel van een breed pakket aan dienstverleningen welke Golden Dutch verleent. Klik hier voor de hoofdinternet pagina van Golden Dutch.

U kunt bij ons ook terecht voor ander vertaalwerk aan zoals vertaling van handboeken, instructies e.d.

Neem contact op

040-8200981

Wij spreken Nederlands!

Tags