Aanvullende diensten

De aanvullende diensten die Golden Dutch aanbiedt, zijn ondersteunende diensten die in dienst staan van onze primaire diensten. Door de samenstelling van de specialismen van Golden Dutch en de uitgevoerde projecten voor onze klanten in de laatste vijf jaar, is een breed aanbod aan Aanvullende diensten ontstaan. Deze diensten ondersteunen Nederlandse ondernemingen bij concrete stappen op de Duitse markt.

Bij deze secundaire diensten kunt u bijvoorbeeld denken aan de onderstaande mogelijkheden. Voor een compleet aanbod bekijkt u alle secundaire diensten via het menu bovenaan de website.

Recherche van zakelijke adressen

Op basis van uw criteria selecteren wij adressen ten behoeve van uw activiteiten in Duitsland.

Marketing- en verkoopondersteuning

U heeft een professionele onderhandelaar nodig of ondersteuning op uw beursstand in Duitsland? U wilt een belactie uitvoeren of afspraken laten maken voor uw salesteam? Ook voor korte tijd en kleine projecten kunt u ons kantoor inschakelen.

Selectie en bemiddeling van handelspartners

U heeft een product dat in Duitsland goed kan verkopen, maar u beschikt nog niet over de juiste kanalen. Samenwerking met Duitse bedrijven is dan een mogelijke oplossing. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een importeur, licentienemer of een andere vorm van handelspartnerschap. Na een korte onderzoeksfase bemiddelt Golden Dutch met de meest geschikte kandidaten voor uw onderneming en spreken wij deze partijen op beslissingsniveau aan voor een samenwerking met uw onderneming.

Interviews met experts in de markt

Indien informatie uit deskresearch bevestigd moet worden, zijn diepte-interviews een passend middel om snel actuele informatie uit de markt te verkrijgen.

Schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten

De Duitse markt heeft wanneer het om marketing gaat, vaak een andere aanpak nodig. Bij bedrijfsfolders of internetpagina’s is er voor een doelmatige marketingaanpak meer tekst nodig. Hoewel geen correct Nederlands, spreken wij van het “Verduitsen”: het aanpassen van documentatie aan de Duitse cultuur en taal. Bij internetpagina’s letten wij bij de vertaling en het schrijven van teksten op een samenstelling van kopjes, woorden en zinnen voor een optimaal resultaat in zoekmachines. Lees hier meer over Duitse teksten.

Huur Duits postadres

Met een Duits postadres kunt u zich in de Duitse markt beter presenteren. Klanten van Golden Dutch geven aan dat een Duits postadres omzetverhogend werkt. Met name webshops die een postadres ook als serviceadres voor retouren kunnen gebruiken, profiteren van een Duits adres. Meer weten over het huren van een Duits postadres?

Huur Duits telefoonnummer

Met een Duits telefoonnummer kunt u zich in de Duitse markt beter presenteren. Klanten van Golden Dutch die in het bezit zijn van een Duits telefoonnummer, geven aan dat dit verhogend werkt voor de omzet. U kunt al binnen een dag over een Duits telefoonnummer beschikken.

Telefoonservice

Voor een optimale klantenservice is het het meest effectief om met native speakers te werken. Vaak is dit uit kostenoverwegingen bij een opstart in de Duitse markt nog niet mogelijk. Tijdens de opbouw van de markt voor uw onderneming in Duitsland, vangen wij de binnenkomende telefoontjes van uw bedrijf op en wikkelen deze op uw aanwijzing af.

Outbound telefonie

U wilt een actie starten voor uw verkoopteam in Duitsland, er moeten afspraken worden gemaakt voor dit team of u wilt uw product promoten. Dit zijn praktische voorbeelden waarbij ons team van Duitse werknemers binnen een korte termijn een bellijst van enkele honderden of zelfs duizenden telefoontjes uit kan voeren op basis van het door u aangeleverde belscript.

Heeft u een vraag over één van deze ondersteunende diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande telefoonnummer.

Neem contact op

040-8200981

Wij spreken Nederlands!

Tags